4 juni 2009

Jag flyger hem imorgon och jag vet inte om jag ska spy eller kissa pa mig. Jag ar jattenervos.
Idag har jag svettats som ett djur over packningshelvetet och jag vill verkligen inte betala femtio dollar i overviktsavgift (vaskor, inte jag). Jag har for mycket saker. Jag har tagit ur och kastat saker jag typ tycker om. Mina springskor fick lamna vaskan da jag insag att de har mer an fyra ar pa nacken. Av nagon anledning har mina klader bestamt sig for att vara extra tunga. Jag har panik och vill mest ga och gomma mig och vakna i Sverige. Med vaskor, garna.
Vi ses snart, kamrater. Om jag inte panikar och rakar glomma att aka till flygplatsen. Kanske rakar glomma en vaska. Ehh. HEJDA.

3 juni 2009

Blir ju bara narmare och narmare och trots att dagarna gar langsamt sa kan jag kika pa titlarna pa mina blogginlagg och inse att det ror pa sig.

Mandag och tisdag var fina dagar - mandag ville jag spendera pa soffan och sa blev det nastan. Packade ner massa saker och insag att jag nog behover vaga mina vaskor snart. Allt verkar fa plats och det ska nog vara lugnt, men det vore ju trist att behova betala overvikt.
Efter lunch kom Chris over och med sig tog han forsta Harry Potter-filmen. PYTTIGA :D Nice iallafall.
Jag agde honom lite pa basket och sen akte han hem. Senare pa kvallen fick jag antligen till samtal med min fina van Therese, sa skont med nagon som forstar precis hur man kanner. Stockholm i sommar, bruden!

Idag, tisdag, blev jag brutalt uppkord halv tio (!!!! hahah) for att borja laga pannkakor. Min vardmamma hade bjudit over sex vaninnor och utlovat pannkaksservering. Jaha, Felicia gjorde trippel sats och stod i koket och svettades over stekpannan i typ tva timmar medan damerna svarmade runt med tallrikar och champagne-drinkar. Himla trevliga ladies iallafall och dom tycker sa mycket om mig!

Sen pratade jag felliton med min Madde och henne ser jag ju alldeles alldeles snart! PARTY!

Efter allt detta begav jag, vardforaldrarna, och massa saker oss ivag mot Tori's hus dar mitt farewell party skulle aga rum. Hade bjudit in ett gang basketbrudar, mina prom-kompisar och tysken med tillhorande vardbror. Sen dok lite sana som jag inte bjudit in ocksa upp, men det var lugnt och vi hade en sjuuukt trevlig kvall med pannkakor, roliga diskussioner och daliga skamt. Verkligen en grym grupp manniskor och alla kande typ alla, sa jag var gladglad! :D
Var inte sa jobbigt som jag hade trott att saga hejda, men jag vet ocksa att jag kommer tillbaka och halsar pa sa vi kramades mycket men sa ocksa "pa aterseende" istallet for hejda.
Enda trista var val att min bastis kinesen inte kunde vara dar, da han idag landade hemma i Kina. Tja, jag alskar den dar killen trots att han ar som han ar!

Nu ar klockan ett och jag ska ga och sova. Imorgon ar det en kompis fodelsedagskalas plus chill och packning, torsdag blir formodligen army-recruiters mote och sedan middag med vardparonen. Fredag ska jag, Devin, Sarah och Tori pa manikyr, sedan blir det stor familjelunch med mina tva vardfamiljer och sen aker jag och ett gang manniskor till flygplatsen dar jag ska slappas av. HELT SINNES. Jag landar i frickin SVERIGE efter nastan tio manader borta. Jag tror inte jag fattar hur nara jag ar an?!

Okej. Sovdags. PUSS

1 juni 2009

Wow, fick smarre chock nar jag skulle skriva datum i titeln och insag att klockan passerat tolv - innebar att juni manad ar har aven for mig och att jag flyger hem till Sverige om fem dagar. Eller ja, idag plus fyra.
Kanns jattekonstigt och jag vet inte om jag riktigt fattar att det snart ar over, men. Eh. Ja.

Har varit busy busy sen torsdags iallafall, akte over till Benson's dar jag hjalpte till att stada infor Tori's graduation party som ocksa var Gary's going away-party. Vi stadade ett tag, jag och Lissa bakade kakor, och sen kollade vi val pa film innan vi somnade.

Fredag var typ langsta dagen everrrr. Vi checkade in i skolan runt tio, jag sa hejda till alla mina larare och folk jag sag, sen stadade vi lite till, vi akte ivag och simmade och solade, sen kom vi tillbaka och lagade mat. Efter allt detta gjorde vi oss i ordning for graduation och det ar alltid roligt - jag och tre Benson-systrar. :)
Sen akte vi ivag till the graduation ceremony och den var fin, tal, presentationer, diplomutdelning och sang. Var coolt att fa se en sadan! Efter det bar det av tillbaka till deras hus dar det var party pa G. Valdigt niice det.

Fredag natt bjod pa Project Graduation - lock-in for alla seniors, pretty much. Det var nice och jag spelade massa pingis och drack lemonad halva natten, hahaha. Blev la segt framat tva-tiden men vi stannade tappert till 05.30 och da fick vi antligen aka hem och sova. Att vi sedan behovde slappa av folk var ju mindre kuligt, innebar sanggang vid kvart over sex.

Fyra timmar senare blev jag vackt - avskedslunch och airport med kinesiska bastisen Gary. Det blev ganska sorgligt och jag var trott sa det slutade med tarar, saklart.
Rullade tillbaka och somnade gott i en fatolj. Nar jag sovit klart kom Lissa hem och vi akte ivag for lite midnight swimming och det var nice. Sen sooova.

Idag var jag pa Six Flags och ja mamma, jag akte varstingkarusellerna. The Titan, Mr. Freeze, Flashback, blahblah. I sat frickin' front-row pa Batman ocksa, bleeeh. Tori tvingade mig att oppna ogonen och tryckte upp mina armar, tur att jag har sa gosiga vanner va? :)

Efter denna aventyrliga dag och lite film sa akte jag hem och en dusch senare sitter jag har och lanar. Klockan ar tjugo i ett och jag borde sova for imorgon ska jag val springa runt som vanligt. Massa planer for veckan och det kanns som att det kommer bli kaos och att ingenting blir av. Herrejisses. Vi far la se.

Puss och kram, people :*
(och alla som befinner sig i samma land som jag och brukar vara i kontakt med mig: min telefon fungerar inte. den kommer inte att fungera mer. ring hemtelefon eller facebooka.)

RSS 2.0